Starten på en blogg

Når dette skrives er det natt til torsdag 8. april 2010. Søvnen uteblir fordi en tanke er moden. Tanken om å starte en blogg. Jeg skal tidlig opp til to kundemøter i morgen tidlig, men når en tanke er en moden må den settes ut i live uansett tid på døgnet.

Jeg heter Ørjan Tinnen og er gründer og daglig leder i TENK AS; en ærlig, veslevoksen, levende og disiplinert bedrift som jobber med innhold på web. Og trolig er det nettopp det du vil finne på denne bloggen i fremtiden; glimt fra en spennende gründerhistorie, erfaringer fra en web-bransje i rask utvikling og tanker om webkommunikasjon – noen ferdigtygde, men flest som bare såvidt er smakt på.

Denne bloggen er ikke et forsøk på å bli noen bloggstjerne eller minikjendis. Målet er å kunne gi inspirasjon fra en fantastisk spennende hverdag i et fantastisk spennende gründerforetak. Hvis du vil vite mer om TENK, kan du for eksempel lese hva andre har skrevet om oss.

Det nærmer seg fire år siden gründerhistorien om TENK startet. Det har hele tiden vært et ønske for oss å gjøre ting helhjerta. Derfor har denne bloggen latt vente på seg. Nettopp det var forøvrig også grunnen til at vi ikke hadde en egen nettside før høsten 2008. Da hadde vi jobbet med innhold på web i to år allerede, men vi var livredde for å lansere noe vi ikke greide å holde ved like. Derfor er det et kvalitetstegn at denne bloggen kommer først nå, og jeg håper du vil finne glede og nytte av den.

PS: Hvis du vil slippe å sjekke om bloggen er oppdatert i fremtiden, kan du enten abonnere på RSS-feed eller følge meg på Twitter.

Reklamer

Stikkord:

Trackbacks / Pingbacks

  1. Ett skritt fram… « TENK blogg - 07.06.10

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: