Anders is back!

Meldingen rystet TENK-lokalene våren 2009. Min gode kollega gjennom gründerhistoriens første to og et halvt år var klar for et års avbrekk. Nå er sabbatsåret forbi, og i dag er han igjen å treffe på kontoret på Bakklandet:
Anders Loe Fagerholt.

Og det er ikke noen hvem som helst som nå vender tilbake til gamle trakter. Anders har vært særdeles sentral i bedriftsutviklingen hittil, og er den som jobbet mest med å kartlegge markedet da vi valgte å snevre inn tjenesteområdet vårt til innhold på web.

Siden den gang har jeg knapt vært i et eneste kundemøte uten at den godlyndte orkdalingen har vært savnet og etterspurt. Så hva er det med dette prakteksemplaret av en mann som gjør at han er så godt likt? Kanskje kan det ha noe med at…

  • Anders er veldig ærlig, levende, veslevoksen og disiplinert. Han er forøvrig også den som har beskrevet nettopp disse verdiene på tenk.as.
  • Anders har en egen evne til å se kundenes behov, å forstå behovene, for så å løse behovene. Ikke rart en sånn mann er ettertraktet.
  • Anders sier ikke nei takk til et eventyr i ny og ne. Noen ganger når vi sitter og tar en utelunsj sammen, kan Anders finne på å si: «Kan ikke du fortelle litt om framtida?» Deretter forteller jeg et feiende flott framtidseventyr i skikkelig god gründerånd, og så klapper Anders i hendene, takker for maten, går fra bordet og gjør eventyret til virkelighet.

Så; til glede for alle kunder og samarbeidspartnere: Anders is back!

Reklamer

Stikkord: ,

One response to “Anders is back!”

  1. Kjetil M Bergem says :

    Anders er dyktig til det meste han driver med, så ikke sjokk hvis kundene setter pris på å få han tilbake. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: