Høsten er moden

Vår første logo (anno 2006)

Høsten 2010 har vært svært god. I forrige uke var det fire år siden TENK så dagens lys som enkeltpersonforetak, i oktober 2006. Visste du forresten at selskapet derfor opprinnelig het «Tinnen ENK»? Enkeltpersonforetaket er nedlagt for lengst. Det ble overtatt av TENK AS i januar 2008. Da signerte jeg både som kjøper og selger på én og samme avtale. Avtalen var strengt tatt kun en formalitet.

Som jeg skrev om tidligere, opplever vi at kompetansen vår innen webkommunikasjon blir mer og mer anerkjent, og det er veldig gøy. Denne uka har jeg delt gründerhistorien til både studenter på Høgskolen i Sør-Trøndelag og til elever på Møller kompetansesenter i Trondheim. I neste uke venter to interne webforedrag hos store aktører i Midt-Norge som jeg foreløpig ikke har lov til å si navnet på.

Anders jobber på et større prosjektlederoppdrag for Trondheim Symfoniorkester i forbindelse med utvikling av nye verktøy for internkommunikasjon. Han var forøvrig utleid på fulltid til orkesteret i en periode i 2009, og kjenner både menneskene og behovet deres godt. Det er også gledelig at Visit Trondheim AS har valgt å bruke oss som prosjektleder for utvikling av ny reiselivsportal for Trondheim

Ellers jobber vi med å etablere et kurstilbud som vil ta for seg det å lykkes både i sosiale medier og på web generelt. Vi har for tiden veldig spennende møter med samarbeidspartnere som vil hjelpe oss med å gjennomføre dette. Du kan gjerne kontakte meg dersom du er interessert i å høre mer om web-kurs under oppseiling.

Reklamer

Stikkord: , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: