Norges første kurs om Facebook Places

Som du sikkert vet, ble Facebook Places lansert i Skandinavia onsdag denne uka. Det er det mange som har blogget om, så jeg går ikke i dybden på selve lanseringen her og nå.

Da vi på onsdag satt på kontoret og oppdaget at funksjonen var tilgjengelig, bestemte vi oss for noe veldig raskt. Vi lager et kurs om Facebook Places og om hvordan dette kan brukes av næringslivet. Samme ettermiddag tok vi kontakt med Trondheim kino, fikk leid selveste Kongesalen, og invitasjonene var ute onsdag kveld.

Førstkommende torsdag, 13. januar, arrangerer vi altså Norges første kurs i Facebook Places. Vi distribuerte invitasjon til arrangementet via tenk.as, Twitter, Facebook og nyhetsbrev. I løpet av disse få dagene har påmeldingene haglet inn, både fra kjente og ukjente. Det er nå kun noen få plasser igjen i salen (pr søndag morgen). Klikk her for å melde deg på.

I tillegg til å gi en innføring i Facebook Places, har vi en annen godbit som skal presenteres på torsdag. Men det kan vi ikke si noe om ennå. :-)

Reklamer

Stikkord: , , , , , ,

One response to “Norges første kurs om Facebook Places”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: