Et mislykket kurs – og 28 vellykkede

Det er snart ett år siden vi sendte ut denne invitasjonen til vårt første kurs – i annonsering på Facebook. Antall påmeldte den gangen? Null! Ingen ville komme på kurs med oss.

Nå ser lista med kurs og foredrag slik ut:

Det har vært en spesiell vinter for oss. Det er ca seks måneder siden jeg frimodig foreslo meg selv som foredragsholder på fredagsforum med Næringsforeningen i Trondheim (se video av foredraget). Og så gjorde jeg det samme for Trondheim Markedsforening (se video av det også). Etterpå ble det snø, og snøen begynte å rulle i en slags ball.

 

Det er 2-3 ting jeg har lyst til å kommentere på denne lista:

  1. Det er kun kurset om Facebook Places den 13. januar som vi har arrangert og invitert til selv. Da følte vi at vi bare måtte gjør det, åtte dager etter at Facebook Places ble lansert i Norge. Kanskje er dette noe av det viktigste vi lærte av kursforsøket i 2010. Vi arrangerer ikke kurs selv. Vi driver ikke med kurs. Det er det andre som gjør. Vi driver med webkommunikasjon. Og når noen er interessert i den kompetansen, så deler vi gjerne av den.
  2. Det er 11 ulike kurs/foredrag i lista. Vi gjenbruker selvsagt en del av innholdet fra gang til gang. Men samtidig blir aldri to kurs like hverandre. Plutselig har Facebook endret pages, lagt til ny funksjonalitet eller fjernet noe som har vært der siden starten. I tillegg har selvsagt kursdeltakerne ulike behov, spørsmål og meninger fra gang til gang.
  3. Introduksjonskurs i sosiale medier er et kurs som arrangeres av NHO, og hvor de bruker meg som kursholder. Dette har vært en veldig spennende runde med kurs på ti ulike steder i Midt-Norge. Og for oss er det selvsagt svært gledelig at vår kompetanse kan brukes i en slik kursserie.

 

Så; holder vi bare kurs og foredrag nå?

Nei, det gjør vi ikke. TENK er et kompetansesenter for webkommunikasjon. For noen utfører vi tjenester, for noen gir vi råd, og for noen holder vi kurs. Og skrekkelig gøy er det også! :-)

Reklamer

Stikkord: , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: