TENK i 2011 og Årets kvinnelige ansatt

Et nytt år nærmer seg slutten i TENK. Dette har vært et år med stor aktivitet i bedriften og få innlegg her på gründerbloggen. Nå jobber vi for fullt med planlegging av 2012, men innimellom har vi tid til et kjapt tilbakeblikk på året som har gått. Vi har nettopp fått regnskapstall pr oktober som viser at omsetning og resultat i år blir det overlegent beste vi har hatt hittil. Aldri før har vi hatt større omsetning og aldri før har vi hatt bedre økonomisk resultat.

Etter en vår med mye synlig aktivitet, mange kurs og fordrag rundt omkring i Trondheim og Midt-Norge, har vi hatt en høst hvor vi har konsentrert oss om noen få, større prosjekter. Min egen arbeidstid har vært fokusert rundt lanseringen av Visit Trondheims nye nettsted. Det har vært utrolig spennende å jobbe med Trondheims nye reiselivsportal, og vi ser frem til det videre arbeidet med både innhold og funksjonalitet i 2012.

Et annet stort oppdrag som har blitt enda større i høst, er Kirkens Bymisjon. Vi jobber med deres nettsider og Facebook-satsing i Trondheim, og Kirkens Bymisjon har altså valgt å øke størrelsen på oppdraget i 2012.

2012 var også året da vi passerte 5 år. Jubileumsdagen ble feiret med gründerforedrag for en klasse videregåendeelever i Trondheim, om TENK-konferansen, gründerhistorien og veien frem til i dag.

Og nå i desember? TENKs sagnomsuste julebord, selvfølgelig. Hilde stakk av med en mengde utmerkelser under festen, bl.a. Årets nykommer, Årets ansatt og Årets kvinnelige ansatt. Det skal sies at konkurransen var heller laber i flere av kategoriene, men Hilde var selvsagt strålende fornøyd.

Reklamer

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: